Testimonials

Nooit meer anders

Wie een behandeling bij Sub Rosa boekt wil nooit meer wat anders! Jaren geleden vroeg ik Kitty om een ontspanningsmassage en ik ben nog steeds trouwe klant. Om de +/- 4 weken bespreken we wat ik nodig heb en dit werkt voor mij heel goed. Naast het zorgen voor een ontspannen hoofd en lichaam sis Kitty ook altijd een luisterend oor. Ik verlaat de praktijk altijd met goed advies en ik kijk al weer uit naar de volgende behandeling.

Whitley

Eerlijk, oprecht, met alle liefde

Al een aantal jaar ga ik bij Kitty op langs om op de massagetafel te worden behandeld, door mijn blessure aan mijn nek was ik opzoek naar iemand die mij uit de brand kon helpen.

Ik ben bij verschillende doctoren geweest voor de klachten die ik had aan mijn nek. Ik heb heel lang rond gelopen in het Whiplash center Dordrecht, zonder resultaat en redelijk hopeloos. Totdat ik Kitty tegen kwam en zij haar verhaal vertelde over hoe ze mensen masseert en verder kijkt dan alleen de nek. Aan het begin van de massage sessies was ik er regelmatig te vinden tot ze mij zo goed en veel had gemasseerd dat mijn lichaam niet kon terug vallen in haar oude staat. Ik merkte dat het beter ging dus ik hoefde minder massages, toch om de zoveel weken nog een afspraak zoals ik het zelf noem, APK beurtje. Ik voel me altijd weer als nieuw, ze heeft mij echt van mijn nek en rugklachten afgeholpen waarvoor ik haar eeuwig dankbaar ben en zal blijven. Toen ik dacht dat alle wonderen de wereld uit waren bewees Kitty mij dat het niet zo was.

Ik heb mijn leven lang al darmklachten denk aan; enorme buik krampen, weinig tot geen ontlasting voor langere periode. Door deze pijn en verstoppingen had ik vaak dat ik niet meer kon lopen omdat het enorme pijn gaf. Hier ook mee in het ziekenhuis gelopen en werd mij verteld dat ik PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) heb en hier was vrij weinig aan te doen. Dus, je krijgt een naampje toegewezen maar geen oplossing voor de pijn. Kitty wees mij op de Biotenser, ze legde uit dat ze pijn uit me lichaam kan halen door alleen het te vragen aan de Biotenser. Ik moet eerlijk toegeven, ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde maar ik weet niet of ik dat dan daadwerklijk wil geloven en/of mee maken. Kitty verplichte mij niets maar ze wist zeker dat zij mij van het probleem af kon helpen. Op een hele simpele manier maakte ik kennis met de Biotenser en merkte ik dat het geen onzin was. Kitty heeft 2 sessies gehouden bij mij en ik ben van mijn buikproblemen af. Daarbij, mijn eetpatroon heb ik niet veranderd voor en/of na deze sessies.

Kitty is een geweldig lieve vrouw, qua massage, wil je praten praat maar, wil je niet praten dan hoeft het niet en ontspan je een uur lang heerlijk. Daarbij heb ik veel geleerd over mijn lichaam en heeft ze overal het juiste middel tegen en wat ik daarbij heel belangrijk vind, het zijn geen medicijnen!!! Alles is op natuurbasis. Blijf a.u.b. niet doorlopen met pijn maar bel Kitty.

Emma Renes

Nooit meer anders

“Eén keer per maand krijgen wij als griffiemedewerkers een stoelmassage van 20 minuten. De massages vinden plaats in een aparte ruimte met rustgevende achtergrondmuziek. Aan het begin van iedere massage wordt nagegaan waar de meeste spierspanning zit. Dat gebied wordt extra aangepakt. Hierdoor is geen enkele massage hetzelfde. Tijdens de massage worden ook tips en oefeningen gegeven voor een gezonde werkhouding. Hierdoor zijn wij ons ook in de periode tussen de massages door meer bewust van de manier waarop we werken. Al met al ervaren wij de stoelmassages als een zeer prettige onderbreking van onze werkzaamheden en voelen wij ons er energiek door.”

Gemeente Barendrecht

Een waar cadeautje

“Al jaren gun ik mijzelf elke maand een uurtje bij Kitty om een moment ontspanning te ervaren. Een waar kadootje voor mij. In alle hectiek van een gezin, een drukke baan en een sociaal netwerk, wat ik belangrijk vind om het te onderhouden, is dat uurtje zo fijn! De ontspanning komt voort uit het feit dat er een hele fijne sfeer hangt bij Kitty en je voelt dat zij enorm veel kennis heeft van het menselijk lichaam en hoe het werkt. Een warm bad waarin ik beland en waarin in mij volledig kan ontspannen. De ene keer hebben we geweldige gesprekken die behoorlijk de diepte ingaan en de andere keer wentel ik mij in volledige stilte in de warmte die ik krijg van Kitty.

Ik gun andere mensen ook zo’n moment en ben daarom graag ambassadeur. Er zijn gelukkig al meerdere mensen in mijn omgeving die op mijn aanraden hetzelfde als ik ervaren bij Kitty en inmiddels ook fan zijn. Op advies van Kitty ben ik MOA, Magnesium en Rejuvenix gaan gebruiken. Ik ben een zeer dankbare gebruiker geworden. Door deze dagelijkse aanvulling voel ik mij gezond en fit en kan ik mijn (leuke) drukke leven met een grote glimlach leven.”

Nathalie de Waard

Ja zeggen tegen het leven

“Het is wel helder dat een referentie schrijven voor Kitty Verhagen van SubRosa je bijna ’sprakeloos’ maakt. Net als een regenboog heeft zij een uitstraling van licht, vreugde, onmetelijke intelligentie en het is haar sprankelende manier van ‘Ja zeggen tegen het Leven’ dat je zo sprakeloos maakt. Kitty heeft die unieke gave om deze kwaliteiten te combineren met haar natuurlijke intuïtie en de drive om haar wensen te activeren om van dromen de realiteit te maken.

Kitty is iemand die van iedere dag volop geniet, die zichzelf en haar dierbaarsten maar ook alle anderen om haar heen enthousiasmeert, motiveert en voor alles trakteert op haar aandacht, toewijding en begeleiding. Het is een eer Kitty te hebben ontmoet en om een zeer special (werk) vriendschap te hebben mogen opbouwen met haar.”

Vera E. Boesten

Een absolute aanrader

“Een massage bij Kitty is altijd rustgevend, ontspannen en ook belangrijk voor mijn lichaam. Door haar jarenlange ervaring in het vak en professionele aanpak, weet ze precies waar ze op dat moment extra aandacht aan moet besteden. Een vakvrouw die zich blijft ontwikkelen. Daarnaast is Kitty als persoon: inlevend, lief en betrokken. Ze denkt verder mee dan waar je voor komt, bijvoorbeeld over waar je klachten vandaan kunnen komen en ze geeft adviezen. Ik ga altijd met een heerlijk ontspannen gevoel de deur uit en mijn lichaam voelt weer ‘los’ en prettig aan. Die combi maakt dat ik al jarenlang klant ben en naar de behandelingen uitkijk.

Kortom: Een behandeling bij Sub Rosa is een absolute aanrader voor iedereen die een ontspannen massagebehandeling zoekt bij een professionele praktijk en (nog) lekker(der) in zijn/haar lichaam wil zitten.”