Integrale Lichaamstherapie

Eén aanraking zegt meer dan duizend woorden. In deze moderne tijd is er veel communicatie, maar weinig echt contact. De onverdeelde aandacht tussen jou en je relaties (partner, kind en/of ouders) is tegenwoordig slechts 10 minuten per dag! Terwijl het hebben van echte verbinding een levensvoorwaarde is om te groeien. Daarom neemt de belangstelling voor lichaamsmassage toe.

 

Aanraking handen Sub Rosa Balance

Therapeutische behandeling

Met mijn handen brengen we jouw lichaam in kaart. Waar zit de spanning wat betekent deze spanning. Is het houding, een (onverwerkte) emotie of is er op gezondheidsniveau een proces dat niet goed werkt. Stroomt je energielichaam niet omdat er een blokkade is om weer werkelijk tot leven te komen? Samen gaan we dit uitzoeken.

Na deze behandeling voelen koude voeten weer warm. Energie gaat stromen en je lichaam wordt uitgenodigd de onnodige spanning los te laten. Je hoofd is leeg en ontspannen met de voldoening van een opgeruimd en leeg bureau.

Het is mijn passie om met mijn handen de communicatie van je lijf naar je geest en onverwerkte emoties te herstellen. Ervaar hoe het menselijke contact je lichaam en geest in balans brengt en je vitaler maakt.

Integrale visie op masseren

Tijdens de behandelingen maak ik gebruik van verschillende (massage)technieken vanuit de traditionele Chinese Geneeskunde zoals drukpuntmassage en cupping, de Zweedse massage, triggerpoint release, AccessBARS, hot en/of coldstonemassage, reflexologie (voeten en oren) en diverse ademhalingstechnieken.

hot stone massage sub rosa balance

Vanuit deze integrale visie op masseren, brengen we balans in lichaam en geest. We bestrijden geen symptomen, maar je leert de samenhang te ervaren tussen verschillende lichaamsdelen en de invloed van emoties en geest hierop.

Door massage ervaar je hoe het is om het zelf genezend vermogen van het lichaam te bevorderen.

Het is mijn passie om met mijn handen de communicatie van je lichaam te vertalen. Ervaar hoe het menselijke contact je lichaam heelt en geest in balans brengt en je completer en vitaler maakt.