GlobalDiagnostic oftewel Vitaalveldtherapie

Al jarenlang is bekend dat de gezondheidstoestand van de mens zich weerspiegelt in het energieveld van het lichaam. Als dit energieveld of vitaalveld verstoord raakt door allerlei ziekmakende invloeden, zoals toxinen, ziektekiemen, emoties en electrosmog kunt u zich minder vitaal gaan voelen en uiteindelijk zelfs ziek worden. Met behulp van de vitaalveldtherapie kan dit gestoorde energieveld worden hersteld.

GlobalDiagnostic

3 Hoofdstappen

De vitaalveldtherapie bestaat uit drie hoofdstappen: meten is weten, schoonmaken en energie opbouwen.

  • Meten is weten

Meten is weten: vanuit een eerste meting ofte wel een 0-punt kunnen we samen aan de slag met een goed stappenplan

  • Schoonmaken

Het schoonmaken (detoxen) van de lichaamscellen maakt het voor de lichaamssystemen (organen en spieren tot op celniveau) eenvoudiger om zich van ziekmakende invloeden zoals toxinen, ziektekiemen en elektrosmog te bevrijden.

  • Energieopbouw

De energieopbouw heeft in het algemeen een versterkende en activerende werking. Het zelfhelende vermogen kan na de therapie veel makkelijker gestoorde functies repareren en regenereren.

Het doel van de vitaalveldtherapie is om een zo spoedig mogelijke vermindering van de klachten of zelfs genezing te bereiken.

De meting

Een lichaamsmeting met Global Diagnostics duurt in totaal slechts 8 minuten. Via twee elektroden aan de enkels wordt je aangesloten op de apparatuur.

Behalve schoenen en sokken mag je jouw kleding gewoon aanhouden. Wel mag je jouw mobiel thuis laten en sieraden en horloge en/of bril af doen.

Aangezien het gaat om een zeer fijngevoelige meting is het belangrijk dat je rustig en ontspannen blijft liggen en bij voorkeur niet praat.

GlobalDiagnostic orgaan
GlobalDiagnostic wervel

Tijdens de meting ontvangt jouw lichaam, via de elektroden, in totaal zo’n 50.000 testsignalen. Elk signaal werkt op jouw lichaam als een impuls, de reactie hierop wordt gemeten.

Op basis van de geregistreerde reactiepatronen wordt de energietoestand van in totaal zo’n 540 lichaamsonderdelen, waaronder organen, botten, spieren en zenuwen, evenals 13 lichaamssystemen, in kaart gebracht.

Op deze wijze wordt een gedetailleerd beeld verkregen van de lichaamsstructuren die meer dan normaal zijn belast en waar het lichaam de meeste energie verbruikt.

Een Global Diagnostics-meting belast het lichaam niet en is volledig pijnloos en niet voelbaar. Slechts een enkeling zal een lichte prikkeling kunnen waarnemen.

De behandeling

Na de meting bekijken we samen de meetresultaten. Wat herken je, welke inzichten geeft het ons en waar ligt nu de prioriteit voor het samen te stellen behandelplan. Dit kan zijn een gezondheidsadvies met betrekking tot voeding en leefstijl, meer dan één behandeling met het GlobalDiagnostic apparaat of juist een doorverwijzing naar een arts of andere therapeut.

Na afloop van de meting en de bespreking van de uitslag volgt direct een behandeling met GlobalDiagnostic. Voor deze behandeling blijf je via de elektroden aangesloten op de apparatuur. Deze behandeling duurt meestal 30 minuten.

Hoewel je meestal niet veel voelt van de behandeling is jouw lichaam hard aan het werk gezet. Het is daarom van belang dat je na de behandeling tenminste 2 liter afgekoeld gekookt water drinkt.

Let wel: wanneer je zwanger bent of een pacemaker hebt, is het niet mogelijk een bodyscan uit te voeren.

Jouw investering in jezelf.