SUB ROSA BALANCE

Als je altijd doet wat je altijd deed, zal je altijd krijgen wat je altijd kreeg.

ls je altijd doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Vanuit deze gedachten kijk ik naar mijn gezondheid, mijn gezin, vrienden, carrière en mijn dromen.  Wat mij betreft zijn wij dus zelf verantwoordelijk voor hoe we ons leven vormgeven.  Alhoewel we niet alle situaties die ons overkomen kunnen vermijden, bepalen we wel hoe we er mee omgaan. In hoeverre staan we toe dat die ene situatie ons leven uit balans haalt ?

En ja, dat is soms hard en confronterend en net niet wat je wilt horen.

Verandering ontstaat echter alleen door een nieuw inzicht waardoor DE WIL ontstaat actie te ondernemen naar een gezonder en prettiger leven. Dus kijk even in de spiegel en zie wie er verantwoordelijk is voor de veranderingen die JIJ wilt doorvoeren om JOUW balans te (her)vinden.

Balans in je leven betekent alle facetten van de vicieuze cirkel inrichten, zoals jij het wilt. Dus 360 graden gezondheid: gezond lichaam, gezonde geest, gezonde drang naar persoonlijke ontwikkelingen/uitdagingen en een gezonde financiële situatie creëren. Jij hebt de regie in handen.

Ik help je daar graag bij.


Aan de slag met Sub Rosa Balance betekent dat je bereid bent om te werken aan je gezondheid met verbinding vanuit jouw hart.

Graag help ik je in jouw tempo en binnen jouw wensen balans te ervaren in jouw lichaam, geest en leven.

Met liefde en aandacht je te laten verwonderen over wat er mogelijk is om vitaliteit en pure natuurlijke gezondheid te ervaren en JOUW dromen te realiseren.

Is jouw interesse gewekt ? Lees dan verder.... en kijk met welke peiler jij als eerst aan de slag wil.