STOELMASSAGE TOEGEPAST

De behandeling.

Tijdens de stoelmassage worden hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen behandeld. Ik oefen druk uit met mijn ellenbogen, handen, vuisten, handpalmen en vingers. Door deze drukuitoefening wordt je lichaam uitgenodigd blokkades los te laten.

Deze blokkades kunnen ontstaan door stress en/of slechte werkhouding. Dit kan op den duur leiden tot lichamelijke klachten, zoals stijve en pijnlijke spieren, concentratieverlies en zelfs hoofdpijnen.

Weldaad voor jou als werknemer.

Voor de gespannen en vermoeide nek-,schouder-, rug- en armspieren kan de stoelmassage een weldaad zijn. Al na één behandeling kan het effect voelbaar zijn. Jij voelt je ontspannen, frisser en helderder dan voordat je plaatsnam in de stoel. Bij een maandelijkse frequentie is de kans groot dat je het contact met je lichaam herstelt en bewust wordt van de jouw stress en lichaamshouding zodat je pro actief kunt handelen.

Weldaad voor de werkgever.

Na verloop van tijd zijn ook de effecten op hoger niveau zichtbaar. Werknemers die zich fitter voelen en zich beter bewust zijn van hun lichaam zijn over het algemeen beter in staat om hun eigen grenzen te bepalen en het tijdig erkennen van mogelijke problemen. Zodat deze tijdig aangepakt kunnen worden. In onze huidige maatschappij waar hoge werkdruk en stress veelvuldig voorkomt, is dit van grot belang.

Op den duur leidt deze pro actieve houding tot vermindering van ziekteverzuim binnen uw bedrijf. De concentratie en creativiteit van uw medewerkers wordt geoptimaliseerd wat automatische leidt tot verbeterde prestaties.

Voorkomen is beter dan genezen is mijn devies