REFERENTIES

 • Ik heb al jaren last van buikpijn en had inmiddels al van alles geprobeerd. Een tijdje geen brood meer eten, leverde geen resultaat op. Toen maar een tijdje zonder Yoghurt….geen resultaat. Koffie dan?..... Ook niet. Pfff. Uiteindelijk heeft Kitty me behandeld met de biotenser en wat bleek? Ik was intolerant voor conserveringsmiddelen (E200 t/m E252). Daar had ik nog nooit van gehoord. Ik onderzocht mijn koelkast en zag al snel de boter, ham en kaas (wat ik elke dag at) liggen met E250 erop. Verder onderzoek bleek nog erger…..conserveringsmiddelen zijn overal !! Het kost wat moeite om te eten zonder conserveringsmiddelen, maar het bleek wel de oplossing! Superblij ben ik met deze uitkomst. Bedankt Kitty ! Hans van Erp- Oss
 • Sinds ik een jaar of 6 geleden besloten heb om gebruik te maken van de behandelingen van Kitty ben ik niet meer bij de fysio geweest. Spanning slaat bij mij op mijn spieren in nek en rug. Dit 6 wekelijkse APK-tje zorgt ervoor, dat ik op tijd wordt los gegooid. Naast dat het goed voor mij is, is het ook nog gezellig.
  Peter van de Herik
 • Al sinds mijn twintiger jaren heb ik last van eczeem aan handen en voeten, voornamelijk in de zomerperiode. Ik heb alle doktoren bezocht en behandelingen ondergaan, maar altijd zonder blijvend resultaat.  Kitty had al 10 keer gezegd dat ik haar wonderdrank moest gebruiken, maar ik geloofde niet in die ONZIN en BIJGELOOF. Toen ik weer erge last had wilde ik het toch nog 1 keer goed proberen. Kitty zei echter, "je mag alleen moa als je belooft dat je het 3-6 maanden gaat gebruiken". Ik had zo'n pijn dus zei ja en ging dus ook gelijk voor de klantenkorting. En ze had gelijk. De zomer erop liep ik voor het eerst sinds jaren weer op slippertjes en had ik nergens last van.
  Henneke Schefferlie
  Henneke Schefferlie
 • Een massage bij Kitty is altijd rustgevend en ontspannen, en ook belangrijk voor mijn lichaam. Door haar jarenlange ervaring in het vak en professionele aanpak, weet ze precies waar ze op dat moment extra aandacht aan moet besteden. Een vakvrouw die zich blijft ontwikkelen. Daarnaast is Kitty als persoon: inlevend, lief en betrokken; ze denkt verder mee dan waar je voor komt, bijvoorbeeld over waar je klachten vandaan kunnen komen en ze geeft adviezen. Ik ga altijd met een heerlijk ontspannen gevoel de deur uit en mijn lichaam voelt weer ‘los’ en prettig aan. Die combi maakt dat ik al jarenlang klant ben en naar de behandelingen uitkijk.   Kortom: Een behandeling bij Sub Rosa is een absolute aanrader voor iedereen die een ontspannen massagebehandeling zoekt bij een professionele praktijk en (nog) lekker(der) in zijn/haar lichaam wil zitten.
 • Het is wel helder dat een referentie schrijven voor Kitty Verhagen van SubRosa je bijna ’sprakeloos’ maakt. Net als een regenboog heeft zij een uitstraling van licht, vreugde, onmetelijke intelligentie en het is haar sprakelende manier van ‘Ja zeggen tegen het Leven' dat je zo sprakeloos maakt. Kitty heeft die unieke gave om deze kwaliteiten te combineren met haar natuurlijke intuïtie en de drive om haar wensen te activeren om van dromen de realiteit te maken. Kitty is iemand die van iedere dag volop geniet, die zichzelf en haar dierbaarsten maar ook alle anderen om haar heen enthousiasmeert, motiveert en voor alles trakteert op haar aandacht, toewijding en begeleiding. Het is een eer Kitty te hebben ontmoet en om een zeer special (werk) vriendschap te hebben mogen opbouwen met haar.
  Vera E. Boesten
  Vera E. Boesten
 • Maandelijks geeft Kitty ons een stoelmassage. Steeds voelt ze waar de meeste spierspanning zit, waardoor je altijd een persoonlijke behandeling krijgt. Prettige onderbreking waardoor we weer  energiek aan de slag gaan en bewuster omgaan met onze werkhouding.  
  Petra
  Griffie Gemeente Barendrecht
 • Eerlijk en oprechte aandacht: Radeloos was ik jaren geleden, door mijn beperkingen als gevolg van mijn Whiplash. Toen ik dacht dat alle wonderen de wereld uit waren, bewees Kitty mij dat het niet zo was. Oprechte adviezen, altijd op natuurbasis. Ik heb enorm veel geleerd over mijn lichaam waardoor ik me nu veel beter voel.
  Emma Renes
  Emma Renes
 • Ik ken Kitty als een warme, betrokken persoonlijkheid met het hart op de juiste plaats. Zij is optimistisch en denkt altijd in oplossingen. Kitty is een fijn mens om mee samen te werken!
  Joke Norendaal
  Joke Norendaal