PEILERS

Gezond Lichaam

De gedachtengang van 360 graden rond, heeft mij aangezet om mijn fysieke lichaam goed te behandelen, dus (grotendeels 80-20 regel) gezonde voeding, geen chemicaliën in mijn eten, supplementen en/of verzorgingsproducten, voldoende beweging en regelmatig een APK door een heerlijke massage of sauna.

Ik geloof dat ieder mens hierdoor letterlijk beter in zijn lijf komt te zitten en dus meer verbonden is. Lees contact heeft met zijn/haar lichaam. Velen kwalen voorkomen of verhelpen we zelfs hiermee. Dus zowel preventief als oplossingsgericht zetten we een stap richting een vitaal leven.

Kijk hiervoor bij Therapie.

Persoonlijke ontwikkeling

Een gezonde geest heeft het vermogen om ervaringen, werkdruk en emoties geestelijk en fysiek te verwerken, zonder er lichamelijk of geestelijk aan onderdoor te gaan. Een natuurlijke aanleg is jouw basis en deze basis is te versterken. Ook hier geldt dat onderhouden een must is. Onderhoud in de vorm van ontspanning, trainingen, boeken lezen en geïnspireerd worden. Persoonlijke ontwikkeling en geestelijk welbevinden zijn dan ook in elkaar verstrengeld.

Kijk hiervoor bij de coaching, training en workshops, maar ook zeker bij de blogs voor inspiratie over films en boeken.

Laat het geld maar stromen

Het gevoel hebben van onvoldoende geld is een van de grootste stressfactoren. Het gevoel succesvol te zijn wordt vaak gemeten aan het aanwezige banksaldo. Ik houd hier vast aan een ietwat andere filosofie.

Als lichaam en geest gezond zijn en uitgedaagd worden om wezenlijk in contact te komen met je hart en je dromen, is succes gegarandeerd. En zijn voldoende financiën (wat overigens voor iedereen totaal anders is) just the last step on the road.

Met coaching en workshops maar ook zeker met samenwerking met (con)collega's kunnen we je hierbij helpen.

Delen met elkaar

En hoe mooi is het dan als we met elkaar samenwerken en zo nog meer voor anderen betekenen? Daarom ben ik verliefd geworden op netwerken met zo veel mogelijk mensen, met verschillende disciplines en interesses. Allemaal mensen met hun hart op de juiste plaats.

Wil je weten hoe dat voelt, kom dan zeker eens langs op een van de workshops.