OVER KITTY

Het vinden van de juiste balans in het leven intrigeert me enorm. Hoe werkt dat dan door in iemands functioneren en/of welbehagen of zelfs gezondheid! Hierdoor heb ik vele wegen bewandeld, boeken gelezen, trainingen gevolgd en opleidingen afgerond. Mijn conclusie: balans is een constante beweging. Ieder moment van de dag is er een moment van zoeken naar balans. Bewust of onbewust. Het is er.

Mijn motto: Volg je hart. Dat klopt altijd!

Mijn verhaal

Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest als Personeelsmanager bij een containertransportbedrijf in de Rotterdamse Haven. Altijd met veel plezier en toewijding, steeds weer de mens centraal stellen in een toch commercieel werkend bedrijf. En hoewel ik in dit vakgebied het persoonlijke contact tussen medewerkers, leidinggevenden en directie altijd centraal stelde, was er toch steeds een soort gemis. Een gemis van daadwerkelijk iets voor iemand persoonlijk kunnen betekenen. Daarnaast lieten mijn energieniveau en gezondheid regelmatig te wensen over.

Na de geboorte van mijn 3e dochter in 2006 vond ik dat ik voor mezelf mocht kiezen. Aangeleerde patronen en verwachtingen van anderen loslaten en doen en voelen wat ik echt wilde. Ik liet mijn carrière als Personeelsmanager, met de daarbij behorende financiële zekerheid, varen en waagde de sprong in het diepe. Er volgde een mooie weg waar kharma me steeds weer leerde een nieuwe balans te vinden. Gedurende de hbo-opleiding Therapeut voor Integrale Lichaamsmassage, gaf ik vorm aan Sub Rosa Massage, mijn eigen massagepraktijk aan huis. De massagepraktijk aan huis paste bij de opvoeding van de kinderen en binnen mijn eigen balans.

Steeds vaker verwonderde ik me over de kracht van het menselijk lichaam, de kracht van de gedachte, het universum en ongelimiteerde mogelijkheden die je als mens in je hebt. De behoefte om dit met mensen te delen werd geboren. Met workshops en voorlichting kan ik nog meer mensen bereiken zo gezegd zo gedaan. Inmiddels deel ik mijn ervaring met sportscholen, therapeuten en bedrijven. Met trots zeg ik: THE BALANCE is growing.

 

Klaar om jou te helpen met het (her)vinden van balans, vitaliteit, gezondheid en living your dreams.