LIVE YOUR DREAMS

Deze vragen stelde ik mij ettelijke jaren geleden, toen ik afscheid moest nemen van een zeer dierbaar persoon, mijn maatje, de opa van mijn kinderen.

En helaas, of juist goddank zei ik NEEEEE

Mijn jeugddromen, mijn ideeën en verwachtingen waren opgeslokt door de tijd, verwachtingen en vaste patronen en het ontbreken van energie en daadkracht.

De TIJD het meest waardevolle van deze aardbol. Er is geen seconde die je terug kunt draaien. Geen minuut die je ongedaan kan maken. WOOOW met dat besef had ik behoorlijk wat VERLOREN………………..

Of toch niet, want heb ik dit alles niet gedaan of juist gelaten om te komen tot wie ik nu ben ? De "verloren"tijd kon ik niet herstellen. Wel kan ik heel bewust om gaan met de tijd die ik nog heb. Dat besluit opende de deur naar ongekende mogelijkheden.

Het gaat niet om de kwantiteit van het leven,

Maar de kwaliteit die jij jouw leven geeft.

Herken jij je hierin ? Wil je eigenlijk al langer werken aan je gezondheid ? Je eigen tijd bepalen je geestelijk verder ontwikkelen en springen uit de vast omlijnde patronen ? Bepalen met wie je werkt en waar en wanneer ? Voldoende financiën hebben om dit te realiseren of juist die ene droom ?

Gun jezelf dan een coaching traject van Sub Rosa Balance. Waar liggen jouw sterkste verlangens, je kwaliteiten, je uitdagingen ? Ben jij bereid om uit je comfortzone te stappen en te werken aan JOUW geluk ?

Give it a try en ik help je op weg.