Kinderen

 

Behandeling Kindermassage

De Behandeling Kindermassage in mijn praktijk bestaat uit diverse facetten. Steeds weer aangepast aan de behoefte van jouw kind. Vertrouwen winnen is hierin altijd THE KEY. De facetten bestaan o.a. uit een schriftelijke intake bij de eerste kennismaking, een kort verhaaltje/spelletje, een kindermassage, even napraten en een aardigheidje en wat oefeningen voor thuis.

De behandelingen kunnen bestaan uit een combinatie van massages. Hoofd, armen en handen, buik, rug en ook een massage van de voeten kunnen een heerlijke uitwerking hebben op lichaam en geest van uw kind. Klik hier voor meer details m.b.t. deze massages.

 

Uitwerking van de massage:

Kinderen worden rustig, ontspannen en slapen beter. Ze krijgen meer zelfvertrouwen, hun weerstand verhoogt en het zelf genezend vermogen wordt bevorderd. Massage wordt dan ook ervaren als een thuiskomen. Je zoon/dochter voelt zich weer veilig in zijn/haar lichaam en is veel meer “bij”, hij/zij is in staat zijn energie beter te verdelen.

Voor wie is het geschikt?

Kindermassage is daarom geschikt voor ieder kind. Zowel kinderen met de hiervoor omschreven problemen. Maar ook kinderen die juist inactief zijn of ADHD, PDNOS en/of leerproblemen hebben, ondervinden veel baat bij een regelmatige massage.

Kortom gun je kind een regelmatige massage en hij/zij voelt zich meer verbonden en geborgen dan ooit te voren.