INTEGRALE LICHAAMSMASSAGE

Behandeling Integrale Lichaamsmassage

Onnodige ballast, gedachten en spanningen in je lijf worden aangeraakt. Energie gaat stromen en je lichaam wordt uitgenodigd de onnodige spanning los te laten. Je hoofd voelt bevrijd. Koude voeten voelen weer warm. Je lijf voelt als een warm en behaaglijk huis, heerlijk om in te vertoeven.

Het is mijn passie om met mijn handen de communicatie tussen je lijf, je geest en (onverwerkte) emoties te herstellen.

Ervaar hoe je met Integrale Lichaamsmassage lichaam en geest in balans brengt en je vitaler maakt.

Voor wie ?

Heb je behoefte aan een relax moment voor jezelf ? Heb je last van stijve spieren en/of ervaar je geen ontspanning in je lijf ? Klachten zoals hoofpijn, migraine, onregelmatige ontlasting en menstruatieklachten ? Burn-out of ben jij degene met net een tekort lontje richting familie en collega’s ? Heb je het idee dat je rondjes rent rondom je gevoelens ? Laat je dan eens verwonderen hoe een behandeling Integrale Lichaamsmassage jou kan bevrijden.

Intake

Gedurende de intake maken we een inventarisatie van je disbalans en gaan we samen kijken en voelen waar deze disbalans door veroorzaakt wordt.

Symptoombestrijding staat niet in mijn woordenboek. Aanpak vanaf de oorzaak is mijn devies. De behandeling geeft je inzicht in de samenhang van emoties en de kracht van de gedachte en de invloed die dit heeft op je lichaamsdelen.

Tijdens de behandelingen maak ik gebruik van verschillende (massage)technieken, gebaseerd op de traditionele Chinese en de Zweedse massage.

Alles vanuit de kracht van het zelf genezend vermogen van het lichaam.