BIOTENSER

Zoals je wellicht weet, bestaat alles in het universum uit trillingen. Alles, maar dan ook alles, heeft een eigen trilling. Ook alle organen hebben een verschillende trilling ten opzichte van elkaar. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van deze wetenschap en het instrument de biotensor.

De Biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Met dit apparaat bepaal je hoeveel energie op een bepaald moment in je lichaam zit. Of een medicijn geschikt is voor jouw lichaam en kun je bepalen welke therapie op dat moment geschikt is. Het werken met de Biotensor gaat razendsnel, binnen een minuut kunnen we tientallen testen doen.

De Biotensor is daarom zeer geschikt voor het testen van energetische toestanden en functies. Zo kan ik bijvoorbeeld de Biotensor gebruiken voor het lokaliseren van energetische, magnetische velden in de natuur, in het menselijk lichaam en uw woon- en/of werkomgeving.

Denk hierbij aan:  allergieën, voedselcombinaties en/of intoleranties, tekort aan vitaminen en mineralen, bijwerkingen van medicijnen, maar ook aan verstopte emoties in uw onbewuste, waar u lichaam toch last van heeft.

Gelukkig kunnen we naast het testen ook gelijk behandelen en adviseren en zien hoe snel we u van uw klachten kunnen verlossen.

Een bijzonder milde wijze om onverklaarbare klachten in lichaam en geest snel achter je te laten.

Durf jij je lichtje weer te laten stralen ?